Στη συναυλία-αφιέρωμα στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του ’80 «Το Μινόρε της αυγής», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» ήταν εκεί και απαθανάτισε τον ηθοποιό στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Μάλιστα στη θέα του φακού, ο Αλέξανδρος δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Όπως αποκάλυψαν στη συνέχεια οι συντελεστές της εκπομπής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, έχει έρθει ξανά πολύ κοντά με την πρώην σύντροφό του και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά. «Εγώ εκείνο που ξέρω -και το λέω για πρώτη φορά- είναι ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μάλλον το ξαναμαγειρεύει με τη Χριστίνα Κοντοβά! Ξαναμαγειρεύεται το ειδύλλιο το προηγούμενο…», είπε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Συρίχα.

Πάντως, μετά την είδηση-βόμβα από τα χείλη της Τζώρτζιας, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να σχολιάσει ότι «δεν είπαμε ότι χώρισε για τη Χριστίνα Κοντοβά, αλλά ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, βγαίνει ξανά μαζί της».