Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 23/12 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «I Love Σου Κου» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ συγκίνησε με την αναφορά στην ατυχή εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν.

Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Μου λένε ότι είμαι γουρλού στις δουλειές μου. Η ζωή μου τα έφερε όλα απλόχερα. Δεν μετανιώνω για καμία επιλογή, ακόμα κι αν ήταν λάθος. Έκανα τώρα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν, ήθελαν ηλικίες μεγαλύτερες από τη δική μου. Εγώ είμαι 55, ήθελαν παραπάνω. Θέλουν πιο μικρές, πιο μεγάλες και η δική μου η γεννιά είμαστε στο ενδιάμεσο. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτα για 55; Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι ανοιχτή σε ότι προκύψει στη ζωή. Αν το αποφασίσουμε, μπορεί και να παντρευτούμε».

Για την οδυνηρή στιγμή που έχασε το παιδί που κυοφορούσε, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Το πρωί έκανα την επέμβαση, μετά πήρα αεροπλάνο και πήγα στη Θεσσαλονίκη να παίξω στο θέατρο. Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα το βιώσω τόσο έντονα. Δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω παιδί, έτυχε αυτή τη φορά, αλλά δεν έκατσε… Ήμουν στα 40 κάτι, οπότε ήταν πιο δύσκολο να προσπαθήσω ξανά. Τη σκέφτηκα και την υιοθεσία αργότερα».