Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διέψευσε τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 10/7 στην εκπομπή «Summer’s Cool» και του είπε πώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Από την άλλη, ο Ισίδωρος Φίκαρης επικοινώνησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε: «Ακούγεται πολύ και γράφεται το τελευταίο διάστημα ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, γνωστός επιχειρηματίας, είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Διότι, λέει, τους είδαν χέρι χέρι να προχωράνε στα σοκάκια της Μυκόνου. Και κάποιοι είπαν ότι ταίριαζαν πάρα πολύ και ότι ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους… Και φυσικά αυτό έχει ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο… Αλλά εμείς έχουμε όλες τις απαντήσεις σε όλο αυτό».

Στην συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε: «Εγώ επικοινώνησα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία το διαψεύδει κατηγορηματικά. Διότι, λέει, δεν ισχύει, ήμασταν απλά σε μια κοινή παρέα και ότι έχει γραφτεί είναι ένα μεγάλο ψέμα».

Ο Ισίδωρος Φίκαρης από την πλευρά του δήλωσε: «Επειδή εγώ είμαι φίλος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, είπα να του στείλω ένα μήνυμα και να τον ρωτήσω τι συμβαίνει με την Αλεξάνδρα. Μου απάντησε, με γελάκια, μια μπλε καρδούλα και μου λέει “χαχαχα, επιστρέφω Ελλάδα σε λίγες μέρες, λείπω στο εξωτερικό για business meetings εδώ και πολύ καιρό”».

Δείτε το βίντεο: