Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ένα νέο Q&A στο Instagram, όπου και απάντησε  στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, περνώντας παράλληλα σε προσωπικές της αποκαλύψεις.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, η γνωστή influencer εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μητέρα, εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος πατέρας για το παιδί της.

Σε ερώτηση για τις δεύτερες ευκαιρίες σε μια σχέση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Καρδούλα μου, αν χρειάζεται να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, αυτό σημαίνει ότι δεν άξιζε η πρώτη».

Σε ερώτηση για το εάν νιώθει έτοιμη να αποκτήσει παιδί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε θετικά τονίζοντας πως θα πρέπει πρώτα να βρεθεί κατάλληλος σύντροφος, ο οποίος θα μπορεί να γίνει και σωστός πατέρας.

«Πιστεύω ότι όταν με το καλό κάνω παιδί θα χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου και θα ζω μόνο γι΄αυτό. Θα το ήθελα στο 100% αρκεί να έχουμε και τον κατάλληλο πατέρα», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξέφρασε παράλληλα τη γνώμη της για τις ερωτικές σχέσεις.

«Τραυματική εμπειρία σχέσης με νάρκισσο, γνωρίζεις κάποιον ψυχολόγο;», τη ρώτησε μια follower.

«Το ακούω πολύ συχνά φίλη μου. Ο οποίος ήταν και πολύ χειριστικός να φανταστώ; Μεγάλη συζήτηση… αλλά υπάρχουν τρόποι να το ξεχωρίζεις. Γνωρίζω ψυχολόγους βέβαια γιατί κάνω ψυχανάλυση, αλλά προτιμώ να μην προτείνω γιατί η σωστή επιλογή είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση και εξαρτάται και από τη χημεία που θα έχεις με τον/την ψυχολόγο», απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτοντας πως και η ίδια κάνει ψυχανάλυση.

«Δεν σκέφτηκες ποτέ να δουλέψεις ως κοινωνιολόγος;», τη ρώτησε άλλη follower.

«Τα χρόνια που σπούδαζα στο Πάντειο το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά και συγκεκριμένα μου άρεσαν πολύ τα μαθήματα της εγκληματολογίας που κάναμε, αλλά δυστυχώς στη χώρα μας το επάγγελμα αυτό έχει δύσκολη επαγγελματική αποκατάσταση και απορρόφηση», είπε.

Όσον αφορά για το ποια κριτήρια πρέπει να πληρεί κάποιος για να γίνει πατέρας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου  απάντησε:

  • Να είναι πιστός γιατί η εμπιστοσύνη στις μέρες μας είναι δυστυχώς εύθραυστη.
  • Κοινή στάση ζωής και κοινά ενδιαφέροντα για να υπάρχει διάρκεια στην πάροδο των χρόνων.
  • Κοινές πεποιθήσεις.
  • Να μπορείς να βασιστείς πάνω του και να νιώθεις ασφάλεια.
  • Να μπορεί να είναι πατέρας, φίλος,  σύντροφος και να επικοινωνούμε σε όλα τα επίπεδα.
  • Να έχει ήθος και αρχές.
  • Αξιόπιστος (αυτό που λέει να το εννοεί).
  • Εργατικός και έξυπνος για να μπορώ να τον θαυμάζω.
  • Να σε στηρίζει και να επικροτεί τις επιλογές σου.

Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε θα πρέπει πάντα να ο ένας προς τον άλλο να ρίχνει νερό στο κρασί του προκειμένου να αποφεύγονται οι συχνές διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι.