Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο οποίος μίλησε για την επιλογή του να στραφεί στον χώρο της εστίασης, για τις στιγμές που ενοχλήθηκε από τα media, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Μου αρέσει ο χώρος της εστίασης, προτιμάω οτιδήποτε μου πληρώνει τους λογαριασμούς μου. Είμαι επικοινωνιακός μου αρέσει ο κόσμος», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση του με την σύντροφό του Βιβή και τα δύο παιδιά της, ο Αλέξανδρος Παρθένης σημείωσε: «Η σχέση μου με την Βιβή είναι μία συμβίωση ομαλή, με τα πάνω και τα κάτω της. Είμαστε 4 διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία ενός γάμου, η Βιβή έχει τα δύο παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της, εγώ δεν είχα παιδιά στον προηγούμενο γάμο μου. Τα παιδιά της Βιβής τα θεωρώ και δικά μου».

Τέλος ο Αλέξανδρος Παρθένης αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχαν χωρίσει για κάποιο διάστημα με την σύντροφό του: «Υπήρξαν δυσκολίες που μας έκαναν να είμαστε χωριστά για αρκετό χρονικό διάστημα. Είμαστε και πάλι μαζί και καταλάβαμε ότι το ”χωριστά” είναι πολύ πιο αδύναμο από το ”μαζί”».