Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Σκουρλέτης παραχώρησε μία συνέντρυξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε μίλησε μεταξύ άλλων για την υποκριτική, τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

Αρχικά, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είπε: «Ο βασικός λόγος που έφυγα από την Κύπρο ήταν για να είμαι στην Αθήνα, κοντά στο σπίτι μου και να ασχοληθώ με το θέατρο. Με τη “Γη της ελιάς” είμαι υπερευχαριστημένος. Τη σκέφτομαι με αγάπη και νοσταλγία. Ήταν μια πολύ ωραία συνεννόηση με την παραγωγή και τον Αντρέα Γεωργίου. Εγώ αποφάσισα εν τέλει να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί από μικρός θαύμαζα τους ηθοποιούς».

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αναφέρθηκε και στη μάχη του πατέρα του με σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Ο καρκίνος είναι δύσκολο πράγμα. Πάνω από όλα αγάπη, φροντίδα, υπομονή κι ελπίδα. Τώρα είναι καλά ο πατέρας μου».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μίλησε και για τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου: «Έχω μιλήσει αρκετά για την προσωπική μου ζωή, νιώθω λίγο άβολα γιατί δεν ξέρω όταν πω κάτι πώς θα παίξει παντού την άλλη μέρα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Μέχρι που είπαμε ότι δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Τέλεια πάει η συγκατοίκηση. Πάντα και οι δύο κάνουμε δουλειές. Πιο εύκολο να είναι και οι δύο ηθοποιοί γιατί καταλαβαίνουν τα ωράρια και τις δυσκολίες. Δεν θα γίνει γάμος τώρα. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα μικρός. Στο μέλλον εννοείται».

Δείτε το βίντεο: