Η 19χρονη Αλεξία Τράικο από την Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Αλβανία ήταν η νικήτρια του GNTN 5, κερδίζοντας τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του GNTM και αφού κατάφερε να χαλαρώσει στις διακοπές των Χριστουγέννων, η Αλεξία Τράικο αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Η νικήτρια του GNTM αποκάλυψε αν το reality ήταν στημένο ή όχι.

«Γενικά με ρωτάτε πάρα πολύ αν το GNTM ήταν στημένο. Γενικά ό,τι βλέπατε ήταν αληθινό είτε έχουμε μαλώσει είτε έχουμε πει. Ήταν όλα η δική μας γνώμη, αυτό που θέλαμε να πούμε εμείς με τη δική μας βούληση. Ποτέ κανείς δεν μας είπε να πούμε κάτι» αποκάλυψε η Αλεξία Τράικο.

Όσον αφορά στο αν είχε σκεφτεί να τα παρατήσει και να αποχωρήσει, η νικήτρια του GNTM απάντησε: «Υπήρχε αρκετή πίεση/άγχος/κούραση αλλά ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να τα παρατήσω. Γενικά στη ζωή μου έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ, να τα κάνω όλα μέχρι το τέρμα και αυτό σας συμβουλεύω να κάνετε και εσείς πάντα».

Ένας από τους followers της την ρώτησε αν δεν κέρδιζε το GNTM αν θα ήταν το ίδιο χαρούμενη, με την Αλεξία να απαντάει: «Ναι! Έμαθα πάρα πολλά με όλη αυτή την εμπειρία οπότε ό,τι και αν γινόταν είχα κερδίσει ήδη πολλά».

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως μέσα στο GNTM είχαν ψυχολογική βοήθεια, με τους ψυχολόγους να τη βοηθάνε σε τεράστιο βαθμό! Η Αλεξία Τράικο ανέφερε επίσης ότι κάνει παρέα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Κότυ, την Γεωργιάννα, την Ειρήνη και την Μικαέλα.