Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη του με τον καρκίνο, την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει και σύντροφος στη ζωή του.

«Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, εκείνη τη στιγμή παθαίνεις ένα σοκ. Είχα ένα ατύχημα ανήμερα του Αγίου Νεκτάριου, αποφάσισα να νηστέψω για να τιμήσω τη μνήμη του και στο τέλος αποφάσισα να κάνω εξετάσεις και στα αποτελέσματα βρέθηκε ότι μια υπερβολική αύξηση στους καρκινικούς δείκτες. Βρέθηκε λοιπόν, ένας μικρός όγκος στους λεμφαδένες. Ήταν επιθετικός και τώρα τελευταία είχε και μια μικρή υποτροπή λόγω της επιθετικότητας», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας είπε για τη σύντροφό του: «Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων διακεκριμένη, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω».

Όσον αφορά στην κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:

«Χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, βγήκε να πει ότι παραδέχτηκα όταν την έδειρα. Δεν κατάλαβα γιατί στοχοποίησε εμένα. Τον είχα βοηθήσει πολύ στην υπόθεση του Therapin και με είχε πάρει και μου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του. Επί 8 χρόνια με παρουσίαζε κοντά, αλλά δυστυχώς για αυτόν είμαι 1,79. Είπε το ακραίο ότι η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλου, βρήκε τον λάθος Αλέξη. Τα παιδιά μου μεγαλώνανε τότε, είχα χωρίσει με την τότε σύζυγό μου και ερχόταν ο γιος μου και μου έλεγε “μπαμπά αυτός ο γελοίος κάτι έλεγε για εσένα και γέλαγε”.

Εγώ έχω μάθει αυτά που με αφορούν προσωπικά να τα λύνω ευθέως και όχι με δικαστήρια. Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει. Τον είχα συναντήσει μια φορά με την κόρη του και σεβάστηκα ότι ήταν μαζί της και δεν τον έδειρα, εκείνος όμως δεν σεβάστηκε τα παιδιά μου. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν τον συναντώ δεν μπορώ να κρατηθώ».