Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ρωτήθηκε για το πώς βλέπει αυτή τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του με νεότερο άντρα.

«Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μια προσωπική αγωνία για το ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα, αλίμονο αν μείνει μόνη της.

Για τον άντρα δεν έχει σημασία πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι όμορφος. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας, να ξυπνάει το πρωί να πηγαίνει να δουλέψει να φέρει το φαγητό στο σπίτι. Η πρώην σύζυγός μου έχει αδικήσει τον εαυτό της. Είναι αξιόλογο κορίτσι. Δυστυχώς, συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά που δεν θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Είναι ευχή μου να ξαναπαντρευτεί και δεν είναι μόνο δικές μου ευχές, είναι και των παιδιών μας. Είναι αξιόλογο κορίτσι, έχει αδικήσει τον εαυτό της», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Η Εύη Βατίδου πρόσφατα αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως είναι σε σχέση, λέγοντας πως με τον σύντροφό της έχουν 8 χρόνια διαφορά.

«Είμαι 47. Ο σύντροφός μου είναι 35», σημείωσε η Εύη Βατίδου.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της στην εκπομπή, η Εύη Βατίδου ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό ενός γοητευτικού νεαρού και έγραψε: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».