Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα λόγω της προεκλογικής εκστρατείας του, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής ξέκλεψε λίγο χρόνο και βρέθηκε στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπου και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Εκεί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος είναι γνωστό πως είναι ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού και συχνά πηγαίνει στην Λεωφόρο και παρακολουθεί από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και οι παρουσιαστές δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν για τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος ανέφεραν πως είχαν ετοιμάσει να δείξουν τη φωτογραφία με τον ηθοποιό, αλλά υπήρξε ένα τεχνικό θέμα.

«Γιατί δεν τη δείχνετε; Ωραία είναι», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ακούει Δέσποινα Βανδή.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τόσο φαν της πολύ λαϊκής σκηνής αλλά ευχάριστα ακούω κομμάτια της Βανδή. Ευχάριστα ακούω», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.