Στη βάπτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου βρέθηκαν η Αμαρυλλίς και ο σύντροφός της, Κώστας Ματσίκας. Μαζί τους είχαν τον 1,5 έτους γιο τους.

Η τραγουδίστρια τίμησε με την παρουσία της το ζευγάρι, σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή για τον γιο τους, ο οποίος βαπτίστηκε Φώτης με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγει τις κοσμικές εξόδους και οι φορές που τους βλέπουμε μαζί είναι ελάχιστες.

Οι δυο τους, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της τραγουδίστριας, συνδέονται με μια σχέση αρκετών ετών, από την περίοδο μάλιστα που η Αμαρυλλίς ήταν στην εφηβεία.

«Με τον σύντροφό μου γνωριζόμαστε από τα 16 μου χρόνια. Υπήρχε ένα διάλειμμα αλλά από τα 19-20 και μετά είμαστε μαζί, είμαστε καλά. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι», είχε εξομολογηθεί η Αμαρυλλίς.

Να θυμίσουμε πως η Αμαρυλλίς και ο Κώστας Ματσίκας έγιναν γονείς στις 7 Φεβρουαρίου 2022.

«Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου να έχει παιδιά, θέλω να βιώσω αυτή τη σχέση, αυτή τη μοναδική αγάπη στη ζωή μιας γυναίκας. Ξέρω ότι, όταν θα έρθουν, θα είναι μια από τις πιο ευλογημένες στιγμές της ζωής μου», δήλωνε η Αμαρυλλίς το 2015 στο περιοδικό People.

Η Αμαρυλλίς για τη βάφτιση επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα με σούρες το οποίο συνδύασε με μαύρα mules κα μαύρη τσάντα.

Φωτογραφίες: NDP photo agency