Η Αμαρυλλίς και ο επιχειρηματίας Κώστας Ματσικάς είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και πριν ένα χρόνο έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Ο γιος τους ήρθε στη ζωή για να τους κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένους και πλέον όλοι μαζί περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Σε μία από αυτές τους απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν σε παιδική χαρά στη Γλυφάδα και έκαναν κούνια τον γιο τους.

Στη συνέχεια η Αμαρυλλίς και ο Κώστας Ματσικάς απόλαυσαν τη βόλτα τους στην περιοχή με το καρότσι και έλαμπαν από ευτυχία.

Οι δυο τους όλα αυτά τα χρόνια, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό και οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανίζονται μαζί είναι ελάχιστες.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Αμαρυλλίς δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση για να μιλήσει για το ευχάριστο γεγονός, ούτε είχε δείξει την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Αποφάσισε να το κάνει όμως τρεις μέρες πριν τον ερχομό του πρώτου της παιδιού όπου έγραψε στη φωτογραφία που είχε αναρτήσει «Δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω το πως νιώθω αλλά ξέρω ότι πλέον ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amaryllis (@amaryllis.official)

Φωτογραφίες: NDP photo agency