Η Άννα Βίσση φωτογραφίζεται και λέει όσα δεν έχει πει στο περιοδικό «ΕΓΩ». Διανύοντας την καλύτερη φάση της ζωής της και της καριέρας της, δηλώνει μόνη σε συναισθηματικό επίπεδο, ευτυχισμένη γιαγιά, ενώ δεν διστάζει να απαντήσει σε όλους αυτούς που κατά καιρούς διαδίδουν ότι αισθητικές επεμβάσεις κρύβονται πίσω από την νεότητά της στα 57 της χρόνια. Η Άννα Βίσση δεν διστάζει να πει και δημόσια την ηλικία της που έρχεται σε κόντρα ρόλο με την εικόνα της!

–     – Μια κυρία καθόταν δίπλα μου στο Pantheon, την ώρα που ερμηνεύατε και έλεγε σε μια φίλη της. «Είμαι συνομήλικη με την Βίσση, μόνο που εγώ έχω ζάχαρο, πίεση, ρυτίδες και αστάθεια». Πως γίνεται εκείνη να είναι τόσο όμορφη»;

«Μεγάλη σημασία έχει το μέσα σου. Η επιθυμία. Όλες θέλουμε. Είναι κάτι που απαιτεί κόπο. Εγώ πάντα βαριόμουν να στρογγυλοκάθομαι, να πίνω φραπέ και να κουτσομπολεύω. Με ενδιέφερε να γυμναστώ, να διαβάσω, να εφαρμόσω πάνω μου κάτι που θα με έκανε αξιοθαύμαστη. Όχι για τα μάτια του κάθε άντρα. Δεν το κάνω για να με ερωτευτούν. Το κάνω για να γουστάρω τον εαυτό μου.»

–      -Σας αρέσει που μεγαλώνετε;

«Δεν με απασχολεί τώρα. Κρύβει όμως ένα φόβο για μετά. Είμαι 57 χρονών. Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις.»

 -Δεν κάνω καταχρήσεις ή δεν κάνω πια καταχρήσεις;

«Δεν έκανα ποτέ. Αλλού είμαι αυτοκαταστροφική, όπως σε θέματα διατροφής και τέτοιες βλακείες.»