Το τελευταίο διάστημα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έρχεται πολύ συχνά σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Νίκος Κοκλώνης σε σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι λίγο πειραγμένος μαζί μου νομίζω».

Αμέσως μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Είπε ο Νίκος ότι είμαι πειραγμένος. Καταρχήν, τον βρίσκω έξοχα χαριτωμένο διότι λέει αυτό το πράγμα. Αν πίστευε ότι είμαι πειραγμένος, είναι απλοί οι μηχανισμοί απομάκρυνσής μου, αλλά γίνεται το αντίθετο. Πρώτο στοιχείο. Μπράβο στον Νίκο γιατί είναι η ειδοποιός διαφορά από άλλους, άλλοι βάζουν τον μηχανισμό και σε σκοτώνουν κι εκείνος έρχεται και λέει χαριτωμένα, “είναι λίγο πειραγμένος μαζί μου”.

Και βέβαια δεν είμαι πειραγμένος. Απλά, όταν συναντηθούμε θα του πω μια σειρά από πράγματα που έλεγα, και τα λέω, ότι πρέπει να τα ξαναδεί. Αυτό είναι η αγάπη μου απέναντι σε αυτό που κάνουμε, που λέγεται τηλεόραση, σε ένα πρότζεκτ που αγαπάω και στον Νίκο, που είναι ένας άνθρωπος με τόσους εργαζόμενους στην πλάτη του και παραγωγές, με όχι αρχηγική αντίληψη, και προφανώς γίνονται λάθη» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι δεν είμαι εδώ για να του χαϊδεύω τα αυτιά… Μιλάω για όλες τις εκπομπές. Έχω άποψη. Αυτά, δε λύνονται από μια δήλωση. Να βγω εγώ τώρα σε άλλη δήλωση να απαντήσω; Αυτό είναι θέμα δικό του, του Θέμη Μάλλη κι εμένα, να κάτσουμε κάτω να συζητήσουμε κάποια πράγματα… Ο Θέμης έχει σχέση με όλα…

Το ότι ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη θέση λέει ότι είμαι πειραγμένος γιατί έχω μια κριτική στάση, το βρίσκω πάρα πολύ χαριτωμένο και του στέλνω την αγάπη μου… Το αν θα έμπαινα στο Fame Story, είναι θέμα συζήτησης… Επαγγελματικά θα έπρεπε να πω όχι, αλλά επειδή εγώ είμαι καλό παιδί… όταν το κανάλι θέλει κάτι λειτουργώ σαν συναισθηματικός στρατιώτης… Αν θέλει ο Νίκος να κάνουμε μια κουβέντα, όσο πειραγμένος και αν πιστεύει ότι είμαι, υπάρχει περίπτωση να του πω όχι;».