Ο Άγγελος Γεωργουδάκης λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time την περιπέτεια υγείας του στο ριάλιτι που τον οδήγησε εκτός παιχνιδιού.

«Ήμουν με το ψαροντούφεκο αρκετά βαθιά και όπως προσπαθούσα να στοχεύσω ένα ψάρι, έκανε το ρεύμα το χέρι μου να πάει να ακουμπήσει πάνω σε ένα κοράλλι. Ένιωσα τότε σαν να με πέτυχε μια πύρινη ράβδος, σαν να με τίναξε ηλεκτροσόκ εκείνη την ώρα. Μου παρέλυσε το χέρι. Φαντάσου πως, όταν βγαίνω από το νερό, έχω τη συνήθεια να κρατάω το ψαροντούφεκο με το αριστερό μου χέρι και ούτε αυτό δεν μπορούσα να κάνω», είπε αρχικά ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Στη συνέχεια ο Άγγελος Γεωργουδάκης πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι έπαθα ζημιά, ήταν πολύ έντονος ο πόνος. Δεν έδωσα όμως σημασία και συνέχισα γιατί είχα και το βάρος να τηρήσω αυτό που είχα πει στα παιδιά, τα οποία πεινούσαν, έπρεπε να βγάλω φαγητό. Οπότε έσφιξα τα δόντια και πήγα και έπιασα πάνω από 10 ψάρια».

Όσο για την περιπέτεια που τον οδήγησε στο νοσοκομείο: «Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις, έφαγα αρκετές μέρες στο νοσοκομείο και αυτή ήταν η πραγματική περιπέτεια του Survivor. Πέρασε το δηλητήριο στο αίμα μου, η ζάλη που ένιωθα με έκανε να μην μπορώ να περπατήσω ούτε και να σκεφτώ μετά από κάποιο σημείο. Είχε παραλύσει ο εγκέφαλος μου, ήμουν κατάκοιτος» συμπλήρωσε, ο πρώην παίκτης του Survivor.