Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά και λίγα χρόνια αργότερα η φιλία τους εξελίχθηκε σε ένα love story, με τις κοινές τους εμφανίσεις να πληθαίνουν.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και ενώ η κόρη της ηθοποιού έχει δηλώσει πως θέλει να σπουδάσει σκηνοθέτης, φαίνεται πως ο χώρος της μόδας της έχει κλέψει την καρδιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη δεν έκρυψαν ποτέ τη σχέση τους με κοινές αναρτήσεις στα social media, έκαναν συνεχώς ταξίδια στο εξωτερικό ενώ το καλοκαίρι τους το πέρασαν στα Άχλα της Άνδρου, μιας και ο 21χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη εργαζόταν στην ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου.

Οι δυο τους εξακολουθούν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram ωστόσο οι φήμες χωρισμού το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και φουντώνουν.

«Δε φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Είναι παιδάκια για μένα. Δε βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δυο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί. Αυτό βλέπω. Δε βλέπω αυτά που γράφουν και λένε. Καμιά φορά μου τα στέλνουν κάποιοι φίλοι μου και βάζω τα γέλια. Ζουν κάτι δικό τους. Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, κάνω και δικά μου πράγματα. Το αφήνω αυτό ελεύθερο, ζουν κάτι δικό τους. Τώρα αν έχει τύχει να είναι τα δικά μας παιδιά, τι να πεις», έχει πει στο παρελθόν on camera η Δωροθέα Μερκούρη.