Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν πριν ένα μήνα ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand. Πλέον το ζευγάρι απολαμβάνει μοναδικές στιγμές ευτυχίας με το νέο μέλος της οικογένειάς του στο σπίτι.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους έχουν ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι 2,5 ετών.

Η Anita Brand την Κυριακή 30 Απριλίου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον Χάρη Χριστόπουλο και τον γιο τους μέσα από το μαιευτήριο. Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο την Κυριακή 2 Απριλίου.

«Όσο απίστευτο και να ακούγεται σήμερα κλείνουμε ήδη ένα μήνα που το δεύτερο μας αγγελούδι βρίσκεται στην αγκαλιά μας.

Οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα οι νύχτες όχι και τόσο…Και η αλήθεια είναι πως αποσυνδέθηκα αρκετά αυτή τη φορά από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα μέχρι να βρω λίγο τα πατήματά μου με το καινούργιο μωρό και τον Χρηστάκο μαζί.

Μου έμεινε μόνο να πω και πάλι το μεγαλύτερο ευχαριστώ στο αγαπημένο μας γιατρό @stefanoschandakas και σε όλη την ομάδα του, στην μαία μας στην Ελένη Τσιάρα, σε όλο το προσωπικό του μαιευτήριο @mitera.gr που μας φρόντιζαν μας πρόσεχαν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά το τοκετό», έγραψε στη λεζάντα η makeup artist.

Δείτε την ανάρτησή της.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους η Anita Brand είχε δηλώσει: «Για μένα είναι απλά ένα όνειρο με το καινούργιο, το μικρό μας το λουλουδάκι. Ανυπομονούμε να πάμε σπίτι, στον Χρήστο. Του λέγαμε επί μήνες ότι η μαμά έχει μωρό στην κοιλιά. Μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό αλλά εξελίχθηκε σε καισαρική. Φοβηθήκαμε πολύ. Είχαμε στο πλευρό μας έναν πολύ καλό γιατρό. Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήγαινα πουθενά.

Κανείς συγγενής μας δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, μόνο η μητέρα μου. Τώρα το μαθαίνουν όλοι και είναι σοκαρισμένοι. Ούτε το φύλο γνωρίζαμε, το μάθαμε την ώρα της γέννας. Τώρα θέλω να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο».