Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς εδώ και πέντε μήνες βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα στο πλευρό της κόρης τους. Η Άννα Μπεζάν έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της ενώ και ο Δημήτρης Παππάς όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν προσπαθεί να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στις δύο γυναίκες της ζωής του.

«Με τον Δημήτρη έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς, κλαίμε παρέα όταν βλέπουμε το παιδί. Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης, φρίκαρα. Σήμερα όμως, μετανιώνω για όλη αυτή τη φρίκη που έχω ζήσει, θα το ξαναέκανα επί εκατό. Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο παιδί», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η ηθοποιός.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα του στη Γλυφάδα μαζί με την 5 μηνών κορούλα τους ενώ μαζί τους ήταν και η γιαγιά Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά έχει μεγάλη αδυναμία στην εγγονή της και είναι πραγματικά αχώριστες ενώ και για τη νύφη της έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

Φωτογραφίες: NDP photo agency