Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε στο περιοδικό Glow.gr για την εγκυμοσύνη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός θα κρατήσει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της, από τον σύντροφό της και γνωστό ψυχολόγο, Νίκο Ράικο.

Το γεγονός ότι θα γίνετε μητέρα αλλάζει τη σχέση σας με τους γονείς σας και με τον εαυτό σας, κι αν ναι, πώς;

Η μαμά μου ζει και είναι μια σούπερ γιαγιά με 6 εγγόνια και με καθοδόν το 7ο. Είμαστε δεμένη οικογένεια, πάντα ήμασταν, αλλά σαφώς οι θετικές αλλαγές που μου συμβαίνουν δημιουργούν ένα ακόμη πιο ζεστό κλίμα χαράς και συγκίνησης καθημερινά! Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν τα καλύτερα της ζωής μου, μέχρι τώρα! Σε κατακλύζει ένα κλίμα ευφορίας διαρκώς, χωρίς λόγο και αιτία, βέβαια έχω μέσα μου τον σημαντικότερο λόγο, δώρο θα έλεγα. Αλλά δεν παύω να είμαι ένας άνθρωπος υπερκινητικός που δεν εφησυχάζει ποτέ και ξαφνικά απολαμβάνω αυτήν τη «στασιμότητα», την πλήρη ηρεμία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, μου αρκεί να ακούω το μωρό όλη μέρα.

Φαντάζομαι ότι, επιλέγοντας αυτήν τη δουλειά, έχετε αποδεχτεί το ασταθές της πρόγραμμα. Πώς θα το συνδυάσετε με τη μητρότητα;

Ρώτα με πάλι σε 6 μήνες και θα ξέρω να σου απαντήσω. Αλλά πιστεύω ότι συνδυάζονται, αυτό θέλω να πιστεύω, κι αυτό θα προσπαθήσω. Είμαι μια εργαζόμενη μαμά, όπως όλες οι μαμάδες που χρειάζεται να δουλέψουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό.

Διατροφή και εγκυμοσύνη: έχει αλλάξει κάτι στα διατροφικά σας πρότυπα;

Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολλοί δύσκολοι – δε θέλω να αναφερθώ εκτενέστερα – , αλλά καθόρισαν και τη διατροφή μου μέχρι σήμερα. Τρώω πολλά φρούτα αλλά καθόλου ζάχαρη και θεωρώ μύθο τα κλισέ «έχω λιγούρες, τρέχουμε να τις ικανοποιήσουμε, ονειρεύομαι προφιτερόλ και μπακλαβάδες». Είναι σε φυσιολογικό πλαίσιο όλα. Αν έχω αυτό που θέλω, θα το φάω, αν όχι, θα φάω κάτι άλλο!