Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς εναι παντρεμένοι και πολύ ερωτευμένοι.

Το όμορφο ζευγάρι σε δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον πρώτο καρπό του έρωτά του και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο περιοδικό «People» μίλησαν για το παιδί που περιμένουν ενώ η ηθοποιός αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει πάρει.

Είσαι αγχωμένος, Δημήτρη;

Όχι. Το περιμένω με λαχτάρα, όχι με άγχος. Το μόνο που μπορεί να με φοβίζει είναι η κούραση. Αλλά είμαστε μαθημένοι και οι δύο να δουλεύουμε πολύ και να κουραζόμαστε. Θεωρώ πως δεν θα φτάσουμε στα όριά μας. Νιώθω, άλλωστε, πως η χαρά του ερχομού του μικρού θα τα επισκιάσει όλα. Όλοι μας λένε πως θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι.

Αντιγόνη, πώς νιώθεις αυτό το διάστημα;

Είμαι καλά. Φουσκώνω. Κι ενώ μεγαλώνει το μωράκι μέσα μου δεν έχω συνειδητοποιήσει 100% αυτό που έρχεται. Ευτυχώς, η εγκυμοσύνη μου είναι εύκολη, ήπια. Δούλευα μέχρι τεσσάρων μηνών. Ούτε λιγούρες έχω ούτε φαγητά μού μυρίζουν. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι πως τρώω πιο τακτικά, ανά τρεις ώρες. Κλείνω τώρα τον έβδομο μήνα και έχω πάρει έντεκα κιλά.

Δημήτρη, πόσα κιλά πήρες;

Περιέργως, έχω χάσει. Λένε πως βάζεις γιατί ακολουθείς τη διαδικασία της εγκύου. Βέβαια, είχα ξεφύγει πιο πριν και δεν με παίρνει να πάω παραπάνω. Τώρα με την εγκυμοσύνη νομίζω πως η Αντιγόνη έχει μειώσει τις ποσότητες.