Ο Αντώνης Βλοντάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στον πολίστα φίλο του, Κώστα Κοκκινάκη, τον οποίο θεωρεί την «επιτομή της αξιοπρέπειας».

«Εμένα μου άρεσε πάντα αυτό το παιχνίδι. Το παρακολουθούσα από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση. Είχα φανταστεί τον εαυτό μου σε αυτό, αλλά φέτος που μου έγινε πρόταση “κότεψα”, με την έννοια ότι εγώ που κάνω 5 γεύματα την ημέρα δεν θα μπορούσα να επιβιώσω ούτε μισή μέρα χωρίς φαγητό εκεί. Επίσης άλλο ένα στοιχείο πολύ δύσκολο για μένα ήταν το να αφήσω την οικογένεια μου με τρία παιδιά μικρά. Θα γύρναγα πίσω και θα έβλεπα άλλες κλειδαριές και μάλλον μετακόμιση.

Απολαμβάνω να βλέπω το Survivor λόγω Κοκκινάκη. Καταρχήν είναι η επιτομή της αξιοπρέπειας για εμένα. Έχει πάει με την ιδιότητα Ολυμπιονίκης – αθλητής και το υπηρετεί πιστά αυτό γιατί αθλητής δεν είναι μόνο να κερδίζεις στα αγωνίσματα είναι και όλο αυτό που σε ακολουθεί κι έξω από τα αγωνίσματα» είπε ο Αντώνης Βλοντάκης.