Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την σειρά, «Γη της Ελιάς», αλλά και για τη προσωπική του ζωή.

«Η Ιουλία μένει έγκυος, κρατάει το παιδί. Σε αυτήν την σχέση μου αρέσει ότι τους θέλεις μαζί αυτούς τους δύο ανθρώπους (σ.σ. τον Στάθη και την Ιουλία), όμως υπάρχουν πρακτικά θέματα. Ο Στάθης είναι Μανιάτης, δεν μπορεί να δεχτεί ότι… είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι και δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυτόν τον κόσμο, όμως θα δούμε ότι η μοίρα τούς θέλει μαζί. Έρχεται και το παιδάκι και όλο δένει το γλυκό, δηλαδή δε θα μπορούν να μην είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Στη συνέχεια, ο Αντρέας Γεωργίου εξομολογήθηκε: «Πολλές φορές αισθάνομαι ότι ταυτίζομαι με την Πηνελόπη, το γαϊδούρι του Λυκούργου, δηλαδή είμαι εκεί, ακούω πολλά προβλήματα κάθε μέρα και μασάω το κουτόχορτο. Έχω κάνει training με τον εαυτό μου και καθημερινά, όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, θέλω να απέχω από αυτό, δηλαδή σκέφτομαι πάντα ότι υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και λύση, πάμε παρακάτω, δεν αφήνω να με επηρεάζει τίποτα».

Οσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να με ρωτάνε ό,τι θέλουν, δεν έχω πάει ποτέ σε εκπομπή να πω μη με ρωτήσετε γι’ αυτό. Το θέμα είναι ότι αν δε θες να απαντήσεις, δε θα απαντήσεις. Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δε θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτήν την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου και μέχρι εκεί».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπήρχαν άνθρωποι που έβλεπα στα μάτια τους ότι δε με πίστευαν αλλά ποτέ δεν είπα ‘α, δε με πιστεύει, θα σου αποδείξω εγώ’ γιατί το καταλαβαίνω. Ένας πιτσιρικάς ήμουν όταν ξεκίνησα και μπορεί να έκανα και δυο τρεις μ@λ@@ς. Αυτό είναι λογικό αλλά είναι και ένα κίνητρο, λες ‘θα τα καταφέρω’, αλλά όχι με κακία.

Αντιθέτως χαίρομαι που δουλεύω με ανθρώπους που με αμφισβήτησαν στο παρελθόν και σήμερα έρχονται και κάνουμε μαζί δουλειά. Και ηθοποιοί και συνεργάτες πίσω από τις κάμερες».