Η Άντζελα Δημητρίου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της διένεξης που έχει με την κόρη της, Όλγα Κιουρτάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, η σχέση με την κόρη της και τον γαμπρό της έχει περιέλθει σε ρήξη. Πιο συγκεκριμένα, στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Άντζελα Δημητρίου είχε αποκαλύψει όλα αυτά που κατά καιρούς την έφεραν σε ρήξη με την κόρη και τον γαμπρό της, γεγονότα που όμως η Όλγα Κιουρτσάκη αρνείται.

Η έκταση όμως που έχει πάρει το θέμα, είναι κάτι που φαίνεται να μην ευχαριστεί καμία από τις δυο πλευρές και ενδεχομένως αυτός να είναι και ο λόγος που η Άντζελα Δημητρίου επέλεξε να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/2 με αφορμή τη συνεργασία με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Από την πλευρά του και ο Δήμος Αναστασιάδης αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για την Άντζελα Δημητρίου και τη σχέση που έχει με την κόρη της.

«Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την Άντζελα και την οικογένειά της» είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.