Η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, Αλεξάνδρα Μακρή την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου μίλησε ζωντανά στο Πρωινό, με αφορμή την ενδοοικογενειακή διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Άντζελα Δημητρίου.

Λίγο πριν το κλείσιμο της κουβέντας, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν όντως η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης προσπάθησαν να προσεγγίσουν την Άντζελα Δημητρίου με σκοπό να τα ξαναβρούν.

Όπως είπε μάλιστα ο παρουσιαστής, το ζευγάρι πρόσφερε στην τραγουδίστρια και ένα δώρο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο η προσπάθειά του έπεσε στο κενό. Ακολούθησε η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ!.

«Δεν ισχύει πως είναι σε δυσμενή οικονομική κατάσταση. Εδώ και δύο μήνες ο Φώτης εργάζεται και καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειάς του. Δεν επιθυμεί να αποκαλύψει που εργάζεται. Η Όλγα είναι με το παιδί στο σπίτι προς το παρόν. Δεν γνωρίζω για δώρο, έγινε όμως μία προσπάθεια να συναντηθούν και να συζητήσουν ενόψει τον εορτών, το οποίο απέβη άκαρπο. Από αυτά που μου είπαν, θεωρώ ότι την πήραν κάποιο τηλέφωνημα και μέσω της κυρίας που έχει πρόσβαση και στα δύο σπίτια έστειλαν κάποιο μήνυμα» είπε, μεταξύ άλλων, η κυρία Μακρή στο Πρωινό.