Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» μίλησε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία αναφέρθηκε στην σχέση της με την κόρη της Όλγα, στην απώλεια της μητέρας της, στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Η μητέρα μου πάντα ανησυχούσε για μένα, ήθελε να βρω έναν άνθρωπο να έχω στη ζωή μου και να μην είμαι μόνη μου. Μεγαλώνοντας σκληραίνω και ωριμάζω. Όταν είμαι σπίτι αισθάνομαι μια μοναξιά και μια θλίψη. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο αισθάνονται μοναξιά. Δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά το παλεύω. Δεν έχω χώρο και χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Δέχομαι φλερτ αλλά αυτό δεν είναι αγάπη. Έχω χρόνια να αισθανθώ ερωτευμένη», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Στη συνέχεια η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε: «Έχω χώρο στην καρδιά μου για την εγγονή μου, την κόρη μου και τον αδελφό μου. Αυτοί που μου έχουν μείνει, η οικογένεια μου. Με την Όλγα όλα είναι μια χαρά, ένα παιδί πάντα μετανιώνει και θέλει τη μάνα του. Αφού η κόρη μου με αγαπάει και την αγαπάω και το ξέρει, σίγουρα ένα πλασματάκι που μας ήρθε στην οικογένεια πρέπει να το αγαπάμε και να το φροντίσουμε όσο πρέπει.

Δεν συζητήσαμε τίποτα για όλα όσα έγιναν. Όταν την είπε μαμά η μπέμπα της, άρχισε να καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Όταν δεν είσαι μάνα δεν μπορείς να καταλάβεις. Με την Όλγα είμαστε όπως παλιά, μου φέρνει το μωρό και παίζω με την μπέμπα. Να μην ανησυχείτε. Η αγάπη δεν εξαγοράζεται, πρέπει να είναι αληθινή. Ως μητέρα δεν γίνεται να μη συγχωρώ την κόρη μου».