Μια κρίση στη σχέση με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, φαίνεται πως βιώνει η Άντζελα Δημητρίου. Μάλιστα οι δυο γυναίκες δεν ακολουθούν η μία την άλλη στο instagram.

Ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από το «Πρωινό ΣουΣού» ανέφερε πως η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό στο ταξίδι τους στην Αμερική, όπου βρέθηκαν για την περιοδεία της τραγουδίστριας.

«Είχε γίνει ένα σκηνικό στην Αμερική όπου είχε πάει η Άντζελα Δημητρίου σε περιοδεία, είχε πάει μαζί της και η κόρη της Όλγα η οποία επιμελείται το μακιγιάζ της και μαζί της ήταν και ο Φώτης Λιόσης ο οποίος ανήκει στην ομάδα Managment της τραγουδίστριας», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα με την Άντζελα Δημητρίου να συνεχίζει την περιοδεία χωρίς την κόρη της και τον γαμπρό της».

«Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα Δημητρίου. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», κατέληξε ο Νίκος Γεωργιάδης για τις σχέσεις μητέρας – κόρης.