Η Άντζελα Γκερέκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και τις αδικίες που υπέστησαν ως οικογένεια.

H ηθοποιός είπε: «Έχει μείνει ένας μικρός θυμός μέσα μου από την δύσκολη περίοδο με τον Τόλη. Όταν βλέπω τα στεναχωρημένα βλέμματα στις φωτογραφίες, λυπάμαι γιατί φέρθηκαν έτσι σε αυτόν τον άνθρωπο, μια χούφτα ανθρώπων γιατί όλος ο κόσμος τον λάτρευε».

Συνέχισε, επισημαίνοντας: «Του Τόλη δεν του είχε μείνει θυμός. Εγώ το έχω δουλέψει. Μου έλεγε “Άντζελα, είμαστε μαζί; Τι θα καταλάβουν;”. Δέχτηκε ένα τόσο άδικο κυνηγητό που αρρώστησε. Τον στενοχωρούσε ότι στεναχωριόμασταν εμείς και το παιδί μας, δηλαδή ότι το δικό του θέμα που ήταν άδικο για εκείνον και πέρα από την αλήθεια στην ουσία έβλαπτε την οικογένειά του. Εμείς προσπαθούσαμε να του δείξουμε ότι δεν είναι έτσι. Ήταν τόσο άρχοντας και μέσα του τόσο ψυχή γενναιόδωρη που ήθελε να σε βλέπει να είσαι καλά».

Αναφορικά με την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκρερέκου εξήγησε: «Το έχω ξαναπεί αλλά όλη η περιουσία του Τόλη δεσμεύτηκε από κακοδικίες και από κακή δημοσιότητα και κανείς δεν τόλμησε να πει ότι έχουν γίνει λάθη. Η απουσία του Τόλη ήταν τραγικά δύσκολη. Παλεύουμε. Στη ζωή όλα ρέουν, τίποτα δεν τελειώνει. Τον θάνατο τον αντιμετωπίζω ως ότι δεν είναι το τέλος. Ήρθε σαν όνειρο. Ήρθε γιατί έπρεπε να έρθει, ο Θεός πιστεύω μας έφερε κοντά για κάποιον πολύ ευλογημένο λόγο. Με την Τόλη πέρασα πολλά όμορφα και χαρούμενα και έντονα. Οι δυσκολίες στην ζωή του Τόλη μας δυνάμωσαν, εμένα με έκαναν και ψάχτηκα πάρα πολύ, φιλοσόφησα τη σχέση και την ζωή, τι σημαίνει αγάπη, τι σημαίνει στήριξη».

Για την απώλεια του συζύγου της σχολίασε πως: «Το πένθος κρύβεται αλλά δεν φεύγει ποτέ, σε αφήνει και ζεις. Και θα έρθει κάποια στιγμή να βγει. Αυτό είναι καλό. Είναι πολύ εγωιστικό να μπεις στο πένθος και να μείνεις εκεί. Θα το ζήσεις, θα το θρηνήσεις και είναι δική σου δουλειά πώς θα βγεις. Τον θαύμαζα και ακόμη τον θαυμάζω και ανακαλύπτω στοιχεία του. Έφυγε με αξιοπρέπεια όπως ήθελε γιατί ίσως ένιωθε ότι αν συνέχιζε να ζει δεν θα ήταν ο ίδιος καθώς έφθινε η υγεία του».

Τέλος, η Άντζελα Γκερέκου είπε: «Ήθελε να δει την κόρη μας να μεγαλώνει κι άλλο, από εκεί που είναι της στέλνει δώρα. Εγώ τον αποχαιρέτησα όπως έπρεπε και εκείνος λίγο πριν μπει στην Εντατική και ξύπνησε για μας, είμαι σίγουρη για αυτό, για εμένα και τη Μαρία. Πηγαίναμε, μιλούσαμε για λίγες μέρες».