Ο Χρήστος Δάντης από το Fame Story 2 τώρα κριτής στο Κυπριακό DanSing For You.

Ο αγαπημένος συνθέτης, μουσικός και τραγουδιστής για περισσότερες από δύο δεκαετίες, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως κριτής στο «DanSing For You» του TV One στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Πώς πήρες την απόφαση να είσαι στο «DanSing For You» του TV One;

«Πρέπει να σου πω ότι οι Κύπριοι κάνουν πολύ όμορφες και σοβαρές παραγωγές. Είναι ένα καλό project που αρέσει στον κόσμο – προσεγμένο, όμορφο, που χαρίζει ωραίο θέαμα. Μου το πρότειναν και δέχτηκα με πολλή χαρά. Το βλέπω κι εγώ σαν παιχνίδι, είναι safe».

Θα είσαι αυστηρός στην κριτική σου;

«Όχι, καθόλου, κι αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω από τώρα. Δεν θα είμαι αυστηρός, δεν μπορώ. Αν θυμάσαι, ήμουν στην επιτροπή του «Fame Story 2». Ούτε εκεί ήμουν τόσο αυστηρός. Νομίζω πως δεν το έχω τόσο πολύ στο να κατακρίνω κάποιον, δεν μου αρέσει. Ο άλλος δοκιμάζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, δεν θέλω να κατακεραυνώσω κάποιον που προσπαθεί. Στο «DanSing For You» που θα κάνουμε τώρα στην Κύπρο, θα πρέπει να «κρίνω» συναδέλφους μου, επαγγελματίες τραγουδιστές. Πώς να το κάνω αυτό; Με αγάπη θα το κάνω και κομψά. Αν δεν μου αρέσει κάτι, σίγουρα θα το πω. Όμως, υπάρχει πάντα ο καλός τρόπος για να το εκφράσεις – κι εγώ αυτόν θα επιλέξω».

Δηλαδή, δεν θα είσαι ο «κακός» της παρέας, για να γίνουν ίντριγκες και να ανέβει η τηλεθέαση;

«Ξέρεις να είμαι άνθρωπος που κάνει ίντριγκες; Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης, ούτε ξέρω από αυτά τα πράγματα. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Όσο για την τηλεθέαση, δεν με αφορά. Θα κάνω απλά και όμορφα τη δουλειά μου και θα είμαι όπως με ξέρετε».