Για το νέο σίριαλ του Δημήτρη Αρβανίτη στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει, μίλησε ο Μέμος Μπεγνής, σε συνέντευξή του στο mediafree.gr. Μάλιστα, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε έμμεσα, πως το σίριαλ θα προβληθεί στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τηλεοπτικά θα σας δούμε τόσο στην σειρά του Star «9 Μήνες», όσο και στη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, που θα προβάλλεται μέσα από το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πείτε μας κάτι για αυτές τις σειρές.

«Στους «9 Μήνες» μπήκα φέτος. Είναι μια σειρά που έκανε επιτυχία πέρυσι και συνεχίζει για δεύτερη χρονιά. Είμαι στην ιστορία της Ευγενίας Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Λαγγου. Έρχομαι ως παλιός κολλητός του φίλος, για να τον ξεμπροστιάσω για τα εγκλήματα που έχει κάνει και φυσικά ερωτεύομαι τη γυναίκα του. Ένα ερωτικό τρίγωνο που υπόσχεται πολύ σασπένς και ανατροπές. Το καινούριο σήριαλ του Δημήτρη Αρβανίτη λέγεται «Τhe Music Mall» και είναι μια πολύ υποσχόμενη δουλειά. Καθημερινό σήριαλ, πολυπρόσωπο, με πολλά μουσικά στοιχεία. Εγώ κάνω έναν διάσημο POP STAR, που όμως έχει πολλά συμπλέγματα και περίεργο παρελθόν. Επίσης μια σειρά γεμάτη σασπένς και αγωνία από τον μετρ του είδους, τον κ. Αρβανίτη. Δε βλέπω την ώρα.»
Πηγή: mediafree.gr