Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Μίλησε για τους γονείς της, για τα κομμάτια της ζωής της που «πούλησε» ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως είχε 14 χρόνια να πάει για μπάνιο στη θάλασσα. Ο λόγος για την Καίτη Φίνου.

– Δεν μεγάλωσες με τους γονείς σου;

«Μεγάλωσα με τη« θεία και τη γιαγιά μου σαν πριγκιποπούλα. Πήγαινα στο σπίτι της μητέρας μου, το πρώτο της σπίτι μαζί με τον πατριό μου, που ήταν για μένα πατέρας, μαζί με τις άλλες μου δυο αδελφές, εκεί πήγαινα Σαββατοκύριακο. Είμαστε 3 αδελφές, οι 2 από τον ίδιο πατέρα, ήμουν 3,5 ετών και η άλλη μου αδελφή νεογέννητο, όταν πέθανε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου μετά από ένα χρόνο γνωρίστηκε με τον πατριό μου, που τον λέω «πατέρα», αυτός είναι ο Φίνος. Στη γειτονιά μας είχαν μάθει ως κόρες του Φίνου. Για να μπορέσει η μητέρα μου να δουλέψει, με πήρε από το βιολογικό μου πατέρα η γιαγιά μου, η οποία ήταν από τις παλιές Αθηναίες. Την αδελφή μου την πήρε η άλλη γιαγιά στην Έδεσσα. Όταν η μητέρα μου αποφάσισε να παντρευτεί και να κάνει παιδί, φέραμε την αδελφή μου από την Έδεσσα και εγώ πήγαινα Σαββατοκύριακα, γιατί αποφάσισαν να με μεγαλώσουν και να με σπουδάσουν η θεία και η γιαγιά μου. Ο δεύτερος πατέρας μου δούλευε το πρωί στην οικοδομή και σερβιτόρος το βράδυ για να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένεια. Πέθανε από καρκίνο, μέσα σε 6 μήνες, πριν από 2 χρόνια.» εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο Λοιπόν.

– Περίμενες να έχει τέτοια εξέλιξη η ζωή σου;

«Όχι, κανείς δεν το περιμένει. Είχα τόσες γνωριμίες… στο θέατρο δεν έμεινα χωρίς δουλειά, είναι μια παρεξηγημένη κατάσταση. Φέτος κάνω τον «Ερωτόκριτο» και λένε: «Ξανά στην σκηνή η Καίτη Φίνου». Δεν είναι δυνατόν, δουλεύω συνέχεια, αλλά δεν ασχολούνται. «Πούλησα» το κορμί μου και εννοώ ότι το πάχος μου το έβαζα σε δημόσια θέα, «πούλαγα» τα πάντα, «πούλησα» κομμάτια από τη ζωή μου για να βγω να πω δυο κουβέντες για το θέατρο. Την «πάτησα πολλές φορές. Τώρα απολαμβάνω τις πολύ μικρές στιγμές.»

– Πες μου μια από αυτές;

«Είχα να πάω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα 14 χρόνια, όταν έμενα στην Κυψέλη, γιατί δεν υπήρχε τρόπος, ούτε άνθρωπος να με πάει.»