Δύο χρόνια μετά τον θρησκευτικό τους γάμο στο Πάπιγκο, ο εφοπλιστής Αντώνης Λαιμός και η εικαστικός σύζυγός του, Μαρίκα Αράπογλου σήμερα το απόγευμα βαφτίζουν τον καρπό του έρωτά τους στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastiletto.gr η βάφτιση του γιου τους θα γίνει στο κτήμα Λαιμού που βρίσκεται στην περιοχή Κουζουνός στις Σπέτσες. Το μυστήριο της βάφτισης θα τελέσουν ο μητροπολίτης Ιωαννίνων, Μάξιμος, ο οποίος πήρε ειδική άδεια για να βρεθεί στις Σπέτσες και ο πατήρ Κοσμάς από το κοσμοπολίτικο νησί.

Η βάφτιση, όπως μάθαμε, θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση εντός του κτήματος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Να θυμίσουμε πως στις Σπέτσες και στο μοναδικό κτήμα Λαιμού είχαν βαφτίσει την κόρη τους Χριστιάννα ο αδελφός του Αντώνη, Φίλιππος Λαιμός και η Μαριάννα Γουλανδρή, τον Αύγουστο του 2018.

Ο Αντώνης Λαιμός και η Μαρίκα Αράπογλου μοιράζουν τον χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας, όπου ο Αντώνης Λαιμός κι ο αδελφός του, Φίλιππος, έχουν αναλάβει τα ηνία της ναυτιλιακής εταιρείας Enesel SA.

Την κόρη του τραπεζίτη και πρώην διοικητή της ΕΤΕ Τάκη Αράπογλου κέρδισε η τέχνη, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, Εβίτας, ιστορικού τέχνης, με μεγάλο έργο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, με σπουδές αρχιτεκτονικής και Μaster στο Product Desigh, δημιουργεί από κοσμήματα έως έπιπλα έργα τέχνης, τα οποία προωθεί μέσω του site www.marikaarapoglou.com.

Ο παραμυθένιος γάμος τους στο Πάπιγκο το 2021

Ο πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού και η εικαστικός Μαρίκα Αράπογλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021, στο Πάπιγκο παρουσία ισχυρών οικογενειών και ανθρώπων από τον πολιτικό και εφοπλιστικό κόσμο.

Ο αδελφός του γαμπρού, Φίλιππος Λαιμός, και η σύζυγός του, Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη, είχαν βρεθεί -όπως ήταν φυσικό- στο Πάπιγκο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε στο πανέμορφο Πάπιγκο, το οποίο τους γοήτευσε όταν το επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το 2019 και αποφάσισαν να χτίσουν σπίτι.

Το γαμήλιο γλέντι έγινε στο κτήμα του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου, όπου όλα είχαν διαμορφωθεί και στολιστεί ειδικά για την ομορφότερη ημέρα του ζευγαριού.