Σε έντονο κλίμα, με την προσπάθεια της προέδρου να ηρεμήσει τα πνεύματα αρκετές φορές, εκδικάστηκαν το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου, στο κτίριο 5 της Ευελπίδων, τα ασφαλιστικά μέτρα κατεπείγον που είχε καταθέσει η κυρία Παρασκευή Παπαδημητρίου κατά του Στάθη Αγγελόπουλου και το govastileto.,gr ήταν εκεί καταγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν.

 Η μητέρα της τρίχρονης κόρης του τραγουδιστή, που είναι παιδί εκτός γάμου αλλά αναγνωρισμένο από την πρώτη στιγμή, κατέφυγε στη δικαστική οδό, ζητώντας του να καταβάλει το ποσόν των 1.700 ευρώ μηνιαίως ως διατροφή, ενώ εκείνος με τη σειρά του της ζητάει πλέον την γονική μέριμνα, αφού δεν του επιτρέπουν να βλέπει το παιδί του.

Το «παρών» τους στη δικαστική αίθουσα υπ’αριθμόν 2, έδωσαν τόσο ο τραγουδιστής με τον δικηγόρο του κύριο Χρυσόστομο Κύργιο αλλά και η δικηγόρος της ενάγουσας, με μάρτυρα με τον πατέρα της κύριο Παπαδημητρίου.

Τη μία ώρα που διήρκησε η δίκη, το κλίμα πυροδοτήθηκε αρκετές φορές. Με τους δικηγόρους των δυο γονιών, να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση. Η πλευρά της μητέρας της κόρης του Στάθη Αγγελόπουλου, υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής λαμβάνει μεγάλα χρηματικά ποσά από τις νυχτερινές του εμφανίσεις, αρνούμενος όμως να καταβάλλει τα απαιτούμενα για την διατροφή και την ένδυση της κόρης του.

Όταν η πρόεδρος ζήτησε από τον Στάθη Αγγελόπουλο να καταθέσει και την δική του εκδοχή στα όσα του καταλογίζονταν, εκείνος ξέσπασε.

«Έχω χωρίσει έχω μεγαλώσει ένα παιδί το έχω φτάσει 18 χρονών από τον άλλον μου γάμο, και πάλι ήμουν σε δικαστήρια και σε φάσεις διατροφής. Πλήρωνα 1000 ευρώ το μήνα γιατί τότε μπορούσαμε, δουλεύαμε και τα δίναμε. Πλέον όλοι οι καλλιτέχνες έχουμε πρόβλημα . Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει μεγάλο εισόδημα όπως μου καταλογίζουν, το πολύ 10.000 με 13.000 τον χρόνο. Είναι δυνατόν να μην θέλω να δώσω εγώ στο παιδί μου χρήματα; Θα σας δείξω όλα τα αποδεικτικά των απολαβών μου γιατί δεν μου αρέσει να με μειώνουν εμένα ως Αγγελόπουλο. Όσον αφορά την διατροφή και τη μητέρα του παιδιού θέλω να σας πω ότι θεωρείται ανίκανη μητέρα. Η μητέρα του παιδιού δεν έρχεται ποτέ και πουθενά να συνεννοηθεί μαζί μας. Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω από 300 ευρώ και έχω φτιάξει ένα βιβλιάριο που μαζεύω χρήματα στη μικρή. Ότι ρούχα της πάω τα πετάνε. Μιλάμε μέσω μηνυμάτων και στα τελευταία μηνύματα μας αποκάλεσε και γύφτους . Δεν ήμασταν γύφτοι όταν έκαναν το παιδί; Σαν πατέρας τηρώ το συμφωνητικό που έγινε για έναν χρόνο και το έκανα για να μην χάσω την επαφή με το παιδί μου γιατί δεν μου το δίνανε να το δω. Παρακάλαγα και όποτε πήγαινα κάτω από το σπίτι της μου έφερνε την αστυνομία. Θέλω να βλέπω το παιδί μου, να κοιμάται σπίτι μου, να πηγαίνουμε διακοπές.Δεν ζητάω παράλογα πράγματα, αυτά που ζητάει ένας κανονικός πατέρας» εξομολογήθηκε ενώπιον της Προέδρου ο τραγουδιστής.

Η υπόθεση ολοκληρώθηκε με μία έντονη λογομαχία μεταξύ του Στάθη Αγγελόπουλου με τον πατέρα της μητέρας του παιδιού του, με την πρόεδρο προσπαθώντας να επαναφέρει την τάξη, να τους ανακοινώνει την λήξη της εκδίκασης, μέχρι να κατατεθούν και από τις δυο πλευρές τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία των ισχυρισμών τους, για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τη διατροφή και τη γονική μέριμνα.

Λίγο μετά την έξοδο από το δικαστήριο ζητήσαμε από τον δικηγόρο του κυρίου Αγγελόπουλου, κύριο Χρυσόστομο Κύργιο, να μας δώσει μία πλήρη εικόνα όλων αυτών που ζητάει ως πατέρας ο πελάτης του και ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με την πρώην σύντροφό του και μητέρα της κόρης τους.

«Σήμερα εκδικάστηκε μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της κυρίας Παπαδημητρίου πρώην συντρόφου του Στάθη Αγγελόπουλου, η οποία ζητούσε από τον κύριο Αγγελόπουλο να του καταβάλλει ως μηνιαία διατροφή για το παιδί τους 1700 ευρώ το μήνα. Ως στοιχεία επικαλείτο ότι ο κύριος Αγγελόπουλος έχει εισόδημα εώς 8.000 το μήνα συνολικά 30.000 Και το παιδί έχει ανάγκες 1700 ευρώ».

Η μητέρα του παιδιού άσκησε ασφαλιστικά μέτρα κατεπείγον. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό και πως διαφοροποιείται από τα απλά ασφαλιστικά μέτρα.


«Η αίτηση αυτή στην ουσία αβάσιμη. Καταρχάς δεν υπάρχει το στοιχείο που απαιτείται στα ασφαλιστικά μέτρα, το κατεπείγον. Το κατεπείγον είναι ένα απαραίτητο στοιχείο, που για να γίνει δεκτή μία αίτηση ασφαλιστική μέτρων πρέπει να αποδειχτεί ότι κινδυνεύει το παιδί ή ότι τίθεται θέμα σίτισης Το παιδί αυτό ζει με τη μητέρα του η οποία είναι γόνος μιας πλούσιας οικογένεια ενώ ο κύριος Αγγελόπουλος δυστυχώς έπεσε θύμα αυτής της οικογενείας με συνέπεια να μην μπορεί να επικοινωνεί με το παιδί του ενώ όσες φορές προσπάθησε να δώσει διατροφή στο παιδί την αρνηθήκανε. Ενώ τον ίδιο τον περιφρονούν και τον υποτιμούν και με γραπτά μηνύματα και με προφορικές επιθέσεις υβριστικές. Ποτέ ο κύριος Αγγελόπουλος δεν αρνήθηκε να δώσει διατροφή του παιδιού, την πραγματική όμως που έχει ανάγκη ένα παιδί τριών ετών και όχι αυτή που επιζητά η κυρία Παπαδημητρίου η οποία ισχυρίστηκε σήμερα ότι βγάζει 1000 το μήνα ενώ χρησιμοποιεί Φιλιππινέζες για να κρατούν το παιδί. Η κυρία έχει μεγάλη περιουσία ενώ ο κύριος Αγγελόπουλος προσπαθεί να επιβιώσει, γιατί τα εισοδήματα των καλλιτεχνών έχουν φτάσει στο αμήν. Παρόλα αυτά όμως νοίκιασε σπίτι δίπλα τους για να βλέπει το παιδί του το οποίο δεν τον αφήνουν να το δει και να επικοινωνεί. Ισχυρίστηκαν ότι δεν θέλει τον πατέρα του. Κάποιος το επηρεάζει και δεν θέλει να τον δει αφού πως μπορεί ένα παιδί από την ηλικία των 1.5 μέχρι τα 3 χρόνια να σχημάτισε γνώμη . Έχουν κάνει πάρα πολλά εις βάρος του κυρίου Αγγελόπουλου και το κυριότερο, έδωσαν ένα όνομα στο παιδί που δεν τον ερώτησαν καν, αν και είχαν το δικαίωμα να το κάνουν, αλλά υπάρχει πατέρας που έπρεπε να ερωτηθεί, έχει αναγνωρίσει το παιδί. Να σας πω επίσης ότι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε μέχρι και στην ημερομηνία βάφτισης».

Είναι προσωπική διαφωνία μεταξύ των γονέων κατά την άποψή σας;


«Υπάρχει μία διαφωνία που δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Το παιδί για να μεγαλώσει ομαλά πρέπει να έχει και τους δυο γονείς Δεν έχουν καταλάβει δυστυχώς η κυρία Παπαδημητρίου και η οικογένεια της ότι διώχνοντας το παιδί από το πατέρα θα αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον. Ο κύριος Αγγελόπουλος δεν ζητάει τίποτα άλλο από το να έχει μια νορμάλ καλή επικοινωνία με τη κόρη του».

Ζητάτε και την γονική μέριμνα από σήμερα;


«Ζητάμε πλέον την γονική μέριμνα ,γιατί βάσει του νόμου, παιδί εξώγαμο που έχει αναγνωριστεί από τον πατέρα, τη γονική μέριμνα την ασκεί η μητέρα και την ασκεί και ο πατέρας όταν δεν μπορεί η μητέρα Αλλά αυτή την στιγμή θέλουμε να την ασκούμε και εμείς Και επειδή από τον νόμο έχουμε το δικαίωμα να την ζητήσουμε μέσω δικαστηρίου για αυτό και σήμερα ζητήσαμε να την ασκούμε προσωρινά εκ του παραλλήλου».

Υπήρξε μία ένταση όταν ο πελάτης σας έγινε έξω φρενών, αποκαλύπτοντας ότι τον αποκαλούν  γύφτο.


«Δυστυχώς ναι. Του έχουν στείλει μηνύματα που θίγουν την καταγωγή του την τσιγγάνικη καταγωγή του λες και όταν γνωρίστηκαν ή κάνανε το παιδί δεν γνωρίζανε ότι είναι γιος του Μανώλη Αγγελόπουλου. Τώρα το ανακαλύψανε ξαφνικά; Είναι προσβολή ότι ο Στάθης είναι τσιγγάνος;»