Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ο Γιώργος Φασιλής και ο Τιμολέων Διαμαντής, κονταροχτυπήθηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef, το οποίο έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του βραβευμένου chef Δημήτρη Παμπόρη που περιείχε foie gras.

«Έχουμε μια τραβηχτή πίτα με φουά γκρα… Έναν πουρέ από ξινόμηλα, αρωματισμένο με κάρι… Ένα ξινόμηλο ψημένο σε ώσμωση. Ένα κρεμμυδάκι στιφάδο ψημένο στο ρόνερ. Ένα υγρό ζελέ από κρασί Βινσάντο. Ένα καπουτσίνο από κόκκινα μήλα, αρωματισμένο με σιρόπι σφενδάμου και λάιμ. Έναν αφρό από κεφίρ με κανέλα. Και ένα ζου αρωματισμένο με γλυκάνισο», είπε ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο, μόνο ένας κατάφερε να μπει στην τετράδα. Ο Τιμολέων Διαμαντής ήταν ο μεγάλος νικητής της δοκιμασίας. Συγκέντρωσε 31 βαθμούς, έναντι 28 του Γιώργου Φασιλή.

Την πόρτα της εξόδου είδε λοιπόν ο Γιώργος, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι ανυπομονεί να γυρίσει στην οικογένειά του και την κόρη του και ότι θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με την μαγειρική. Μάλιστα, για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, οι κριτές επέτρεψαν σε παίκτη να κρατήσει την ποδιά του MasterChef, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του έκανε πρόταση να δουλέψει στο μαγαζί του.

Δείτε το βίντεο…