Πρεμιέρα είχε την Παρασκευή 17/5 ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά στο κέντρο Fantasia. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοίμασε ένα θεαματικό show που ενθουσίασε τους θαμώνες.

Στο κέντρο βρέθηκαν εκατοντάδες θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών αλλά και καλοί τους φίλοι. Στην πρεμιέρα μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Αριστομένης Γιαννόπουλος με την πρώην playmate Ίνα Παλαμά.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος υπήρξε παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ωστόσο οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και 4 χρόνια. Το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως διατηρεί άψογες σχέσεις, ενώ πολλές φορές ο ένας ζητά τη συμβουλή του άλλου σε διάφορα θέματα.

«Με την Αλεξάνδρα γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, που τη νιώθω δικό μου άνθρωπο. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο επικοινωνίας και ισορροπίας που ο ένας συμβουλεύεται τον άλλον, σε πράγματα που μπορούμε να έχουμε λόγο. Γνωριζόμαστε τόσο καλά που ο ένας, ξέρει καλά τι είναι καλό για τον άλλον» έχει δηλώσει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Δημήτρη Ρίζο, γιο της αξέχαστης τραγουδίστριας Δούκισσας, το 2016. Για τα μάτια του η Ίνα άφησε το modeling και δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια και τρία υπέροχα παιδιά. Δεν γνωρίζουμε αν το ζευγάρι παραμένει μαζί ή αν έχει χωρίσει. Ωστόσο οι δυο τους έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση από το 2020!

Φωτογραφίες: NDP photo agency