Η Άσπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων η ανερχόμενη τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον αδικοχαμένο αδελφό της, MadClip ο οποίος έχει φύγει από την ζωή.

Η Άσπα αποκάλυψε πως της είναι πολύ δύσκολα να ακούσει τα τραγούδια του στα μαγαζιά.

Τι κρατάς από εκείνον;

Είμαι πολύ περήφανη για το έργο που άφησε. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που απαλύνει λίγο τον πόνο που αισθάνομαι. Δεν είναι εύκολο να βρίσκομαι σε ένα μαγαζί και να ακούω τραγούδια του. Είναι πολύ νωπό ακόμα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια απώλεια Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους όταν χάνουν ένα δικό τους άνθρωπο αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία στιγμή. Όλες έχουν μία πολύ σημαντική θέση στην καρδιά μου για τον κόσμο ήταν ομαδική για μένα ήταν ο αδερφός μου.

Η Ελένη Φουρέιρα με την οποία συνεργάστηκε ο αδερφός σου ήταν κοντά σας και στις δύσκολες στιγμές που περάσατε γίνεται μαμά της ευχήθηκες;

Ναι εννοείται με προσωπικό μήνυμα, της ευχήθηκα να υποδεχτούν με το καλό το μωρό τους και να τους ζήσει. Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη το ήθελε πολύ. Τα παιδιά πάντα είναι ευλογία και εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή σίγουρα όχι ακόμα.