Η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και λίγους μήνες έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και είναι full in love με τον γοητευτικό μπασκετμπολίστα και επιχειρηματία Bruno Cerella με καταγωγή από την Αργεντινή.

Οι δυο τους φροντίζουν να μηδενίζουν την χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει πραγματοποιώντας συχνά ταξίδια ο ένας στη χώρα του άλλου, ενώ δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε μέσα από το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό και τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο από τη συναυλία των Coldplay στο οποίο τους είδαμε να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.

Λίγο καιρό μετά, η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση που δείχνει πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της. Η ηθοποιός διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το διάστημα που η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μαζί με τον Φίλιππο Μιχοπουλου συχνά δημοσίευε κοινές τους φωτογραφίες μέσα από τις οποίες φρόντιζε να εκφράζει την αγάπη και τον έρωτά της προς το πρόσωπό του. Πλέον, οι φωτογραφίες αυτές δεν υπάρχουν.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της, έχοντας ωστόσο κρατήσει εκείνες στις οποίες απεικονίζονται μαζί με τα παιδιά τους ή με φίλους τους.