Η Αθηναΐς Νέγκα μιλώντας στην εκπομπή «Γεια Σου» θέλησε να τοποθετηθεί για τις διαστάσεις που πήρε η «μπηχτή» της στη Μαρίνα Σάττι, όταν τη βράβευσε στα φετινά Mad VMA 2024.

«Δεν είναι beef αυτό με τη Μαρίνα Σάττι. Στα social media συνεχώς διχαζόμαστε, είναι τεχνητό και δεν υπάρχει καν στην πραγματική ζωή. Είναι τελείως ψεύτικο αυτό το πράγμα, ότι έχει γίνει χαμός. Είπα “διαφωνώ” που δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό. Και στα παιδιά μου να έλεγαν “μπράβο αλλά διαφωνώ” δεν θα το θεωρούσα σοβαρό. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε; Δηλαδή δεν σηκώνεις το ότι διαφωνώ μαζί σου;

Δεν θεωρώ καθόλου ότι επηρεάστηκε η νίκη της Μαρίνας Σάττι από εμένα. Εγώ ήμουν η αμήχανη. Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον με έναν άνθρωπο που έχω διαφωνήσει πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτό που ειπώθηκε. Δέχομαι τα πάντα και ότι μπορώ να κάνω λάθος. Αυτό που δεν μπορώ είναι να μην αρθρώνεις την άποψή σου με λόγια. Δεν έχω καμία τρομακτική αντίρρηση με την κοπέλα. Απλά διαφωνώ μαζί της! Δεν βγάλαμε μαζί φωτογραφία», είπε η Αθηναΐς Νέγκα.