Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μετά την ανάκληση της καταγγελίας της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγος του, Σοφία Μιχαλοπούλου βγήκαν πιασμένοι χέρι χέρι από το δικαστήριο, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους.

Ο τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες κάνοντας λόγο για ερωτική υπερχείλιση.

«Δυο λεξούλες θα πω, ερωτική υπερχείλιση. Τίποτα άλλο και αγάπη για όλους, για όλο τον κόσμο. Τίποτα δε συνέβη. Ένας καβγάς ήταν. Ένας τσακωμός, με πολλή ομορφιά στο τέλος. Ομορφιά και αγάπη στο τέλος. Όλα καλά. Όλα ωραία είναι. Εμπειρίες είναι όλα. Τα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας δε πρέπει να υπάρχουν. Η αγάπη είναι το πιο ωραίο πράγμα, να αγαπάμε… Όλα αυτά για ένα τραπεζάκι στα βεράντα».

Η Σοφία Μιχαλοπούλου προηγουμένως έκανε ξέσπασμα προς τους δημοσιογράφους.

«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες στο σπίτι σας; Αυτό ακριβώς έγινε. Αυτό το πράγμα. Και πήρα τηλέφωνο, γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει και βγαίνανε λίγο τα ντεσιμπέλ προς τα έξω, και πήρα τηλέφωνο για να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά. Ότι με έπιασε από το λαιμό, ότι με χτύπησε, ότι, ότι… Και μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα. Τίποτα δε ζητάω. Τι να ζητήσω; Δεν έχει γίνει τίποτα. Να μας βγάλετε από τα μανταλάκια» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP photo agency