Στο σπίτι της που έκανε τα μεγαλύτερα γλέντια της ζωής της, θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου, φίλοι και συγγενείς στο τελευταίο πάρτι της σπουδαίας ηθοποιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που απέστειλε ο Πρόεδρος της εταιρείας Ελλήνων σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος, αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο πάρτι της Μαίρης Χρονοπούλου, εκεί όπου περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

«Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!» γράφει η ανακοίνωση.

Το χρονικό του αποχαιρετισμού της ηθοποιού έχει ως εξής:

11:00 – 13:30 – Οι φίλοι και όσοι αγάπησαν την Μαίρη Χρονοπούλου θα την αποχαιρετήσουν στο σπίτι της, στην Παιανία.

13.30 – Η σορός θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

15.30 – Θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας.

16.25 – Θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι αυτό δε θα έχει καμία σχέση με κηδεία, πάρα με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες, σε χρώμα μπλε της νύχτας, που σχεδίασε για αυτήν ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας και θα φοράει τα κοσμήματα που αγάπησε.