Ο Barack Obama και η Michelle Obama όπως αποκάλυψε πρώτα το zougla.gr, βρέθηκαν στην Πάρο με το επιβλητικό σκάφος «Χριστίνα» που ανήκε στην οικογένεια του Ωνάση.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θέλησε να περάσει «αθόρυβα» τις διακοπές του στην Ελλάδα, ενώ ζήτησε να γευματίσει σε εστιατόριο της Πάρου.

«Την πρώτη μέρα που έφτασε στο νησί αμέσως ανέλαβε πολύ γνωστό catering, ενώ ανάγκασαν τους εργαζόμενους να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα έξυπνα ρολόγια τους, προκειμένου να περάσουν μέσα. Αυτά ήταν τα βασικά μέτρα για όποιον ήθελε να βρεθεί κοντά στον πρώην πλανητάρχη», όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας.

Για το γεύμα στην Πάρο είπε συγκεκριμένα: «Την Παρασκευή υπήρχε ιδιαίτερη αναστάτωση στην Πάρο γιατί υπήρχε η πληροφορία ότι θα πήγαινε να φάει ο Barack Obama με τη σύζυγό του και ο Tom Hanks.

Κάνανε τρεις κρατήσεις ταυτόχρονα σε τρία πολύ γνωστά εστιατόρια της Νάουσας, όπου όλοι ήξεραν ότι έρχεται να φάει ο Barack Obama με την παρέα του. Κάποια στιγμή άρχισε να συζητιέται. Τελικά από τα τρία εστιατόρια επέλεξε το ένα που ήταν και το πιο προστατευμένο. Επέλεξαν τη μέθοδο του αποπροσανατολισμού να είναι όλη σε ετοιμότητα», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις διακοπές του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.