Θλίψη σε συγγενείς φίλους αλλα και συναδέλφους σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία «έσβησε» στο νοσοκομείο Υγεία, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία συνεργαζόταν  μαζί της στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο» και έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος.

Η Μπέσσυ Μάλφα, μετά την είδηση του θανάτου της ηθοποιού, δημοσίευσε μια μαύρη εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να δείξει το πένθος της για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου.

 

Η Μπέσσυ Μάλφα έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό» και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένη από την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού.

«Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος, πολύ σημαντικός για εμένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι όπως καταλαβαίνετε σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου… Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.

Αυτό που ξέρω, είναι ότι ήταν μία αγία, μία σπουδαία γυναίκα, δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ και θα την αγαπώ… Θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την Κάτια… όμως ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος, να με συγχωρείτε. Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι δύσκολο… Συγχωρέστε με…», είπε η ηθοποιός.