Ο «Μπομπ ο Μάστορας» είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη από την Mattel, ενώ θα είναι η δεύτερη παραγωγή του παγκόσμιου κολοσσού στην βιομηχανία των παιχνιδιών μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Barbie» με την σκηνοθετική υπογραφή της Greta Gerwig.

Ο Anthony Ramos, πρωταγωνιστής της ταινίας «In the Heights», θα δανείσει την φωνή του στον αγαπημένο ήρωα και η Jennifer Lopez θα είναι στο πλευρό του ως παραγωγός.

Το σενάριο είναι του Felipe Vargas και η ταινία ακολουθεί τον μικρό ήρωα στο Πουέρτο Ρίκο, όπου θα αναλάβει μία μεγάλη κατασκευαστική δουλειά. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, οι θεατές θα δουν τον Μπομπ να ασχολείται και με άλλα θέματα που επηρεάζουν το νησί και να ψάχνει το πραγματικό νόημα του επαγγέλματός του. Στο ταξίδι του θα γιορτάσει τις ζωντανές και πολύχρωμες υφές των λατινικών εθνών της Καραϊβικής και των ανθρώπων τους.

Ο Anthony Ramos δήλωσε ότι η ταινία μεταφέρει ένα «σημαντικό μήνυμα», ενώ αποκάλυψε ότι διάφορα στοιχεία της ταινίας είναι εμπνευσμένα από την ζωή του. Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ήρωας του Keith Chapman έκανε το ντεμπούτο του πριν από 25 χρόνια στο Βρετανικό CBBC με την φωνή του Neil Morrissey.

Σύμφωνα με το Variety, η «Barbie», η πρώτη παραγωγή της Mattel στους κινηματογράφους, η οποία διανεμήθηκε από την Warner Bros, απέφερε συνολικά 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε πρόσφατα οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας.