Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού Bruce Willis, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια. Η οικογένειά του δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει, όπως μεταφέρει το US Weekly.

Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, είπε στο περιοδικό, ότι η σύζυγός του, Emma Heming, η πρώην γυναίκα του, Demi Moore και τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός μαζί τους, δεν λείπουν λεπτό από το πλευρό του αφού δεν ξέρουν πότε θα φύγει από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στο περιοδικό: «Ο Bruce έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι κακές μέρες είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Αυτή η εξέλιξη έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Bruce, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του».

Μια δεύτερη πηγή, δήλωσε ότι ολόκληρη η οικογένεια ζει κάτω από μία στέγη. «Είναι εκεί όλη την ώρα. Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, όλοι μαζεύτηκαν για να κρατήσει στη μνήμη του την οικογένεια και είναι εκεί για να του θυμίζουν συνεχώς, ότι τον αγαπούν. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω του. Δέχεται φροντίδα όλο το 24ωρο και μαζί του είναι πάντα ένα μέλος της οικογένειας» είπε.