Οι δυο celebrities και πρωταγωνίστριες στο reality “Real Housewives” μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν για τα…απόκρυφα! Ο λόγος για την Joanna Krupa και Brandi Glanville.

Η Joanna Crupa συγκεκριμένα βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως δέχθηκε «επίθεση» από την Brandi Glanville.

Η Joanna Crupa

Joanna Krupa

«Η Brandi το ξεκίνησε όλο αυτό. Αρχικά ήμουν fan της όταν ήρθε στο show. Αλλά αυτή στη συνέχεια, με αποκαλούσε “αντροχωρίστρα” και πολλά άλλα τέτοια» είπε χαρακτηριστικά 34χρονη Krupa.

Η Brandi Glanville

BrandiGlanville_900-600-01-14-13

Να θυμίσουμε πως η Brandi Glanville, θεωρούσε πως η Krupa ήταν η αιτία που χάλασε ο γάμος της Yolanda Foster με τον Mohamed Hadid.

Τι απάντησε σχετικά με αυτό η Krupa; «Τον ξέρω εδώ και δέκα χρόνια και είναι πολύ καλός μου φίλος. Δεν έκανα ποτέ κάτι μαζί του και δεν χάλασα κανένα γάμο. Όταν τον γνώρισα είχα φίλο. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Τότε ο Hadid ήταν ήδη χωρισμένος από τη Yolanda! Επομένως για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν είμαι “αντροχωρίστρα”».

Η Joanna Krupa άφησε άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής, όταν αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, πως ανάμεσα στις άλλες κατηγορίες της Brandi Glanville, ήταν πως «βρωμάει» ο κόλπος της: «Έλεγε από εδώ κι εκεί, ότι ο κόλπος μου βρωμάει! Και πολλά άλλα τέτοια! Μυρίζετε εσείς κάτι; Μυρίζετε τίποτα;».