Η Celine Dion όπως ίδια έχει αποκαλύψει πάσχει από ένα σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο, το γνωστό ως Stiff Person Syndrome. Η συγκεκριμένη πάθηση προκαλεί σπασμούς, κρίσεις επιληψίας και αποδυνάμωση των μυών, φτάνοντας τον ασθενή σε σημείο πλήρους ακαμψίας.

Μάλιστα, η κορυφαία pop star αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της, που είχε προγραμματισμένη ήδη από το 2020 και ένα μεγάλο μέρος της οποίας είχε ήδη αναβληθεί λόγω της πανδημίας του Covid.

Η αδελφή της Celine Dion «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της για την υγεία της 55χρονης τραγουδίστριας μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Bonsoir Bonsoir» του Καναδά.

«Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας και εκτιμώ την ανησυχία του κόσμου. Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε η Claudette Dion σε συνέντευξή της.

«Σταματήστε να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Την αγαπάμε αρκετά για να μπορούμε να καταλάβουμε και να την αφήσουμε ήσυχη. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη», επισήμανε η Claudette Dion για όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις σχετικά με την υγεία της αδερφής της.