Ο Χάρης Ακριτίδης έδωσε την δική του απάντηση στην Σαμπρίνα μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μετά την αποχώρηση της συναδέλφου του από το νυχτερινό σχήμα στο οποίο συμμετείχε, θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του και να διευκρινίσει το παρασκήνιο.

Αρχικά, ο Χάρης Ακριτίδης είπε: «Είναι πολύ σοβαρή και μεγάλη η απώλεια της Σαμπρινούλας. Είναι πολύ αγαπημένη μου, μου λείπει, έχουμε δουλέψει πάρα πολλά μαζί και είμαι πολύ στεναχωρημένος που θα ξεκινήσουμε χωρίς αυτή.

Δεν ξέρω εάν την ενόχλησε η σέξι φωτογραφία της συναδέλφου μας στην αφίσα. Μπορεί να την προσέβαλε, της ζήτησα και προσωπικά συγνώμη. Δεν το έκανα επί τούτου για να δημιουργήσω πρόγραμμα, απλώς επειδή το budget και ο χρόνος ήταν λίγα, το έκανα για να ξεκινήσουμε νωρίτερα».

Στην συνέχεια, ο Χάρης Ακριτίδης πρόσθεσε: «Αν έκανα τέτοιο λάθος και την πρόσβαλα, της ζητώ συγνώμη. Θεωρώ ότι κάποιος την επηρέασε, κάποιος της έβαλε λόγια.

Εγώ το έκανα από κεκτημένη ταχύτητα, για να ξεκινήσει το σχήμα πιο γρήγορα. Είναι δικό μου το λάθος, ο χρόνος θα δείξει ποιος έπραξε σωστά και ποιος όχι».

Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής ένα 24ωρο νωρίτερα είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή για το θέμα που προέκυψε με τημ Σαμπρίνα.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Ακριτίδης είχε αναφέρει: «Εκεί που ήμασταν πανέτοιμοι για να ξεκινήσουμε, τελευταία στιγμή παίρνουμε διάφορα τηλέφωνα αλλά δεν είχαμε καμία απάντηση. Δεν την βρίσκαμε σε κανένα τηλέφωνο. Την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να πάμε να κάνουμε φωτογράφιση, ο επιχειρηματίας επιμένει να πάω να κάνω εγώ αλλά του είπα πως «χωρίς τη Σαμπρίνα, εγώ δεν κάνω φωτογράφιση». Δηλαδή τι σχήμα κάνουμε;

Παίρναμε τηλέφωνα τη Σαμπρίνα, άφαντη η Σαμπρίνα! Δεν κάνουμε την φωτογράφιση. Περνάει η επόμενη ημέρα και τελικά μου στέλνει ένα μήνυμα: «Αγαπημένε μου Χάρη, μην το πάρει προσωπικά, δεν έχω τίποτα μαζί σου, σ’ αγαπώ αλλά δεν θα συνεργαστούμε μαζί στο συγκεκριμένο χώρο». Εκεί λιποθύμησα! Δεν ξέρω αν πρόλαβε η Σαμπρίνα να κάνει μια πρόβα, σίγουρα όμως είχε δώσει τα τραγούδια στο μαέστρο να τα περάσει στο πρόγραμμα».

Δείτε το βίντεο: