Φίλοι και συγγενείς θα πούνε από ώρα σε ώρα το τελευταίο αντίο στον Χάρη Κωστόπουλο, ο οποίος πέθανε στα 60 του χρόνια το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, έπειτα από μια πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του τραγουδιστή με μία ανακοίνωση στο Facebook, μέσα από την επίσημη σελίδα του.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, η σύζυγος και τα παιδιά του ενημέρωσαν με τον ίδιο τρόπο για την κηδεία του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί.

«Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος “Φλόγα” Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια» γράφει.

Η ανακοίνωση του θανάτου του

Το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου έγραψε στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή».