Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέσης της Χρυσής Βαρδινογιάννη και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη σε γνωστή εφημερίδα.

Η Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, που θεωρείται μία από τις πιο ωραίες Ελληνίδες, ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο θέατρο «Μουσούρη».

Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν ήταν άλλωστε και ο λόγος που πολλοί δεν κατάλαβαν ότι το ζευγάρι δεν πλέον μαζί.

Όσο αθόρυβη ήταν η σχέση τους, τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους.

Τόσο η Χρυσή Βαρδινογιάννη όσο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια. Τα λιγοστά πλάνα, όπου τους έχουμε δει μαζί στην πενταετή σχέση τους, ήταν σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Φρόντιζαν πάντα να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναίκα που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μία από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή.