Η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος με μία κοινή εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας «έσβησαν» τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες η Αμάντα Μανωλάκου.

Το ζευγάρι μετρά οκτώ χρόνια έγγαμου βίου, ενώ  η απόφαση της Χριστίνας Αλούπη να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα με τα παιδιά της ήρθε μετά από μία μικρή αναστάτωση που βίωνε με την καθημερινότητά της στην Αμερική.

Ο λόγος που αποφάσισαν αυτή τη μετακόμιση ήταν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά.

Η Χριστίνα Αλούπη είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη»: «Τα παιδιά έχουν εγκλιματιστεί πλέον στην Ελλάδα , μπόρεσα να πάρω όλο το φορτίο πάνω μου. Ο σύζυγος ακόμα πηγαινοέρχεται από την Αμερική. Μια παιδοψυχολόγος μου είπε ότι είναι πιο σημαντικό ο γονιός να περνάει ποιοτικό χρόνο με το παιδί πάρα να είναι συνεχώς εδώ και να είναι απών».

Ωστόσο, παλαιότερα η Χριστίνα Αλούπη είχε παραδεχτεί ότι έχουν περάσει δυσκολίες στον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, ενώ δεν δίστασαν να επισκεφθούν κάποιον σύμβουλο γάμου για να ξεπεράσουν την κρίση και να βγουν δυνατοί.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλούπη είχε αναφέρει σε άλλη της συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα»: «Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια. Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στην σχέση κι εκεί λες ή θα το αφήσω να πάρει την κατρακύλα ή θα κάνω κάτι».