Σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day η Χριστίνα Φαρμάκη μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι, αλλά και να μετακομίσει στην Αγγλία.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια ζω στην Αγγλία, αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου να μετακομίσουμε εκεί για τα παιδιά μας. Πάντα έλεγε πως όταν αποκτήσω παιδιά, θέλω να τα μεγαλώσω μόνη μου και να αφοσιωθώ σε αυτά. Δεν το μετάνιωσα καθόλου», είπε αρχικά η Χριστίνα Φαρμάκη.

Η Χριστίνα Φαρμάκη είπε στη συνέχεια: «Η περίοδος που τραγουδούσα είναι μια άλλη ζωή. Δεν ήμουν γι’ αυτό το επάγγελμα. Δεν ακούω τα τραγούδια μου, τα έχω σαν αρχείο. Απογοητεύτηκα πολλές φορές, δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με πολλά πράγματα. Ήμουν επαναστάτρια, με αποκαλούσαν Κρουέλα ντε Βιλ. Ήταν εύκολη απόφαση να αποσυρθώ. Δεν μου έλειψε καθόλου το τραγούδι, ήμουν τόσο γεμάτη με την οικογένειά μου. Ήταν χρυσές εποχές τότε, έβγαλα χρήματα».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Φαρμάκη ανέφερε: «Δεν συνειδητοποιούσα την ομορφιά μου εκείνη την εποχή. Τα καλλιστεία ήταν μια κακή εμπειρία. Υπάρχει τρομερή εκμετάλλευση των κοριτσιών».